UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 18.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly
IL VOLO
Itálie

Sestava (2011):

Piero Barone - voc
Gianluca Ginoble - voc
Ignazio Boschetto - voc

IL VOLO (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Essere O Non Essere? Essere, Essere, Essere10.08.2004
2.Il Volo17.05.2011Geffen43 10
3.Il Volo Takes Flight: Live from the Detroit Opera House28.02.2012Geffen 85
4.We Are Love19.11.2012Rentor 100
5.Christmas Favorites27.11.2012Interscope
6.Más Que Amor09.04.2013Universal Music 112
7.I'll Be Home For Christmas08.10.2013Interscope
8.Buon Natale: The Christmas Album22.10.2013Universal 39
9.Platinum Collection24.02.2015
10.Sanremo grande amore03.03.2015Sony
11.Grande Amore: International Version25.09.2015Sony BMG 188
12.L' Amore Si Muove02.10.2015
13.Live From Pompeii04.12.2015Sony BMG
14.Notte Magica: A Tribute To Three Tenors
with Placido Domingo
30.09.2016Sony Music 186
15.Musica2/2019 Masterworks

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.O sole mio6/2011
2.El Triste18.06.2013Universal Music
3.Grande amore2/2015 Columbia