UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 19.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Linky Různé
IHRE KINDER
Nürnberg
*  1969+  1973

Sestava

Sonny Hennig - voc,kb
Muck Groh - g
Ernst Schultz - g
Walti Schneider - bg,voc
Olders Frenzel - ds
Tommi Roeder - kb,sax,g
Georgie Meyer - fl,viol,voc

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Ihre Kinder1969 Philips
2.Leere Hände1970 Kuckuck
3.2375-004 - Jeans Cover1970 Kuckuck
4.Werdohl1971 Kuckuck
5.Pop History Vol 241971
6.Empty Hands1971
7.Anfang ohne Ende1972 Kuckuck
8.Die Fahrt zum Mond1979 Meistersinger
9.Ein Herz für Ihre Kinder1982 Ohr Today
10.Heute1984 Virgin

Muck Groh:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Muckefuck1979

Ernst Schultz:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Paranoia Picknick1972 Kuckuck
2.Irgendsoein Lied1977 Erlkönig
3.Glückliche Verlierer1981 Ariola
4.Go Lep Lai Lai
& Holger Stamm
2003 Meta
5.Dylan:deutsch 'Es ändern sich die Zeiten'2008 HappyTimes Music

Sonny Hennig:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Tränengas1971 Kuckuck

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Die graue Stadt / Komm zu mir1971 Kuckuck
2.Spinne im Netz / Stunden1972 Kuckuck
3.Fliesbandlied / Ein Lied für dich1972 Kuckuck

WWW Linky:

http://www.ihrekinder.com

Různé:

reunion 1982
rozchod 1984