UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly Reference
ICED EARTH
USA

Sestava

Stu Block - voc
Jon Schaffer - g
Steve DiGiorgio - bg

Bývalí členové:

Matthew Barlow (voc, cca 2/95-6/03, 12/07-?)
Larry Tarnowski (g, 1998-4/03)
Richard Christy (ds, 3/00-5/04)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Iced Earth1988 SPV
2.Enter The Realm1989
3.Night Of The Stormrider1991
4.From The Cradle To The Grave2/1994 Century Media
5.Burnt Offerings
produkce: Tom Morris
23.03.1995Century Media
6.The Dark Saga20.05.1996Century Media
7.Days Of Purgatory
(2CD)
produkce: Jim Morris
21.04.1997Century Media
8.Something Wicked This Way Comes22.06.1998Century Media
9.Live In Athens7/1999 3CD
10.Horror Show25.06.2001Century Media
11.Dark Genesis
(5CD box set)
26.11.2001Century Media
12.Tribute To The Gods
(covers)
12.11.2002Century Media
13.Reckoning28.10.2003Hunter
14.The Glorious Burden13.01.2004Steamhammer/Hunter 145
15.Blessed and Damned10.08.2004Century Media
16.Overture of the Wicked05.06.2007Steamhammer
17.Framing Armageddon - Something Wicked Pt. 111.09.2007Steamhammer/SPV 79
18.Slave to the Dark: The Century Media Years
(14CD box set)
31.03.2008Century Media
19.The Crucible Of Man (Something Wicked Pt. 2)09.09.2008Steamhammer 79
20.Box of the Wicked18.05.2010Steamhammer
21.Festival Of The Wicked12.07.2011Century Media
22.Dystopia17.10.2011Century Media 67
23.Live in Ancient Kourion15.04.2013Century Media
24.Plagues Of Babylon14.01.2014Century Media 49
25.Incorruptible6/2017 Century Media 140

Matthew Barlow:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Sun Showers18.02.2014Preservation

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Melancholy EP08.01.2001Century Media
2.The Reckoning10/2003
3.Overture Of The Wicked6/2007 SPV
4.I Walk Among You6/2008

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1995705.04.199510CD,MC Bang!recenze LP
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1996606.06.199628Forum kritikumrecenze LP
19971517.04.199726Forum kritikumrecenze LP
19982525.06.199826Forum kritikumrecenze LP
19983110.09.199817interview
1999804.03.19996Infokus
19992712.08.19996Infokus
2001225.01.20018Infokus
2001308.02.200140Singlosyrecenze SP
20011214.06.20019Infokus
20011328.06.200130interview, diskografie
20012420.12.20019Infokus
20021808.11.200244Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19951304.07.199529Recenzerecenze LP
19989 105Recenze - Novinkyrecenze LP
Spark
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20035 8Actual
20037 8Actual