UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 21.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Různé Reference
THE ICARUS LINE
Los Angeles, California, USA

Sestava (2001):

Joe Cardomone - voc
Alvin Deguzman - g
Lance Amao - bg
Jeff "The Capitain" Watson - ds

ICARUS LINE (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Mono5/2001
2.Pennance Soiree04.05.2004V2
3.Black Presents07.11.2006Dim Mak
4.Black Lives At The Golden Coast09.07.2007Dim Mak
5.Wildlife30.08.2011Cobraside
6.Slave Vows06.08.2013Agitated
7.Avowed Slavery
(mini LP)
05.08.2014Agitated
8.All Things Under Heaven29.07.2016Agitated

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Highlypuncturingnoisetestingyourabilitytohate2001
2.Feed A Cat To Your Cobra25.02.2002Cargo/Sweet Nothing
3.Up Against The Wall Motherfuckers16.02.2004
4.Get Paid EP
(Gets Paid / Cut Back The Heard / Watch Your Step)
04.06.2007
5.Bad Bloods / Slow Death19.01.2012Agitated

Různé:

Účast na kompilacích:

"On The Lash" na OST "Underworld" (19.9.03, Lakeshore)
"Losing Touch With My Mind" na "Buddyhead Presents ... Gimme Skelter" (21.10.03, Nettwerk)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
2001903.05.20017Infokus
2002507.03.200210Infokus