UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 21. října 2019          Celkem: 355 502 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 23.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
IKON

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Flowers For The Gathering10.06.1996Nile/Semaphore
2.Global Transmission23.09.1996Tooth & Nail/Pila
3.The Final Experience03.02.1997Nile/Semaphore
4.Subversion23.03.1998Apollyon/EFA
5.This Quiet Earth25.05.1998Apollyon/EFA
6.Ikon16.06.2003Jalapeno
7.Signs18.06.2007Jalapeno
8.Echoes of Silence04.11.2014
9.Kony's Summertime12.08.2016
10.Dumb & Dumber30.09.2016

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Life Without End29.04.1996Apollyn/EFA
2.Love Somebody Else / Critical Heights
& The DJ Unknown Project
01.09.1997Quosh
3.Ghost In My Head07.12.19984 Dimensions/Nova Tekk
4.Caribbean Affair17.04.2000
5.Where (Did It Go)?25.03.2002TP
6.Tricolor / Thinking Of You30.09.2002Jalapeno
7.The Dove / Vai E Vem31.03.2003Jalapeno
8.Vai E Vem09.02.2004Jalapeno
9.Dirty Girl03.05.2004Jalapeno
10.Do You Dream?24.05.2004Jalapeno
11.Signs26.03.2007Jalapeno
12.Breaking02.07.2007Bonzzaj
13.Time Is Running Out / Salvador / No Reason To Stay / Rosa04.02.2008Jalapeno
14.Feel It07.04.2009Deeplife
15.Amongst The Runes EP5/2009 Nile
16.Welcome Back EP02.11.2015YG
17.Gruss Vom Krampus / Little Drummer Boy 7004.12.2015Snowflakes Christmas Single Cl

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20096 65Recordrecenze LP