UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 19.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Reference
ICARUS
London, GB
*  1993

Sestava (2004):

Ollie Brown
Sam Britton

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Fijaka10.05.1999
2.Squid Ink02.07.2001Output
3.Misfits24.06.2002Icarus
4.I Tweet The Birdy Electric05.04.2004Leaf
5.City Iz Mine08.02.2005
6.Ride This Train28.08.2015Parlophone

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Moth20.10.1997Substance
2.Kamikaze27.04.1998Substance
3.Round Midnight / Let Your Soul Speak / Summertime
produkce: Joel Mull
13.07.1998Jericho
4.UL 615.05.2000Output
5.Nightfly Part 1 EP
(Descent / Up & Away)
09.10.2000Jericho
6.Nightfly Part 2 (Alive / Maniac)30.10.2000Jericho
7.Soviet Igloo EP
(Benevolent Incubator / Despair)
25.02.2002Icarus
8.Angel Dust20.01.2003Ledge Music
9.All Systems Go! / Outer Space (radio mix)01.12.2003Insolent Tracks
10.Etniko03.05.2004Time
11.Cok27.09.2004Link
12.In A Place / Elettrowatt22.11.2004Link
13.Changes / Convey / Changes (Adam Beyer remix)05.09.2005Jericho

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19981328.03.199821Orbitinterview
19981518.04.199830Liverecenze koncertu
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20046 82Recenze+recenze LP