UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
IDREN NATURAL

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Soulfull
meet Idavid
28.02.2014INI Oneness Foundation

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Roots Reggae Journey28.05.2007Black Redemption
2.Sip A Cup / Sip-A-Dub / Yes I
& Seventh Sense & Jah Rej
13.10.2008Jah Works
3.Justice
& Dub Creation All Stars & Jah Shaka & Mighty Mass
13.08.2009Black Redemption
4.Over The Waters
& Mighty Prophet & Russ D
11.01.2010Higher Regions
5.Freedom Road / Keep Them Both Together28.04.2010Roots Injection
6.Selah / Dub Seal / Reason Up / Ital Pot
& Hornsman Coyote
27.01.2011Hands & Heart
7.Jah Message / Justice
& Dub Creation All Stars & Jah Shaka & Mighty Massa & Earl Sixteen
18.03.2011Black Redemption
8.First Come Jah / Moving Out / Wicked Caant Go A Zion (Melodica cut) / Now You See The Smoke / Final Call / Worthy 2 B Praise (Melodica cut)
& Culture Freeman & Empress Rasheda & Chanter & Dub Creator
15.04.2011King Shiloh
9.Thou Art I Jah / Thou Art I Dub10.05.2012Roots Injection
10.International Heartbeat / International Dub Beat
& Ras Muffet
10.05.2012Roots Injection
11.Calling Me Home / Don't Watch Da Clothes / Dubbing I Home / Mash A Barrier / Dub A Barrier / Buss All Barriers
& Lioness Fonts & Prince Liv I Jah & Roots Hitek
31.08.2012Roots Hitek
12.Meditate / Medi Dub / Dub Meditation / Deep Medi
& Dub Creator
13.03.2014Jah Roots Hi-Fi
13.Gideon Souljah / Stand Firm
& Jideh High & Bunnington Judah
24.07.2014Shieldrum
14.Rasta We Rasta / Distorted Reality / Rasta Rights / Rasta Horns / Rasta Riddim
& Jamma Dim & Forward Fever & Danny Red
29.10.2014Youth & Truth Music
15.Listen To We / Deliver The Goodness
& Unitone & Jahfa Culture & Disciples Riddim Section
06.11.2014Jah Tubbys
16.Hold A Gathering / Dub Gathering / In Him
& Mystical Powa & Addis Pablo
04.12.2014Mystical
17.Soulfull / Soul (dub)
& I&I Oneness & I David
13.02.2015Nyah Binghi Dub
18.Daily Riddim EP
(Daily Bread / Salvation / Daily Drums / Pentagram Banner / Pentagram (dub) / Daily (riddim))
& Sista Sherin & Basstafari & Fitta Warri & Trulaikes
12.03.2015New Flower Dandelion
19.Roar Like A Lion / Dub Like A Lion
& Mighty Prophet
11.05.2015Higher Regions
20.Master Plan / Tales Of Babylon City
& Reality Souljahs
10.08.2015Pressure High Sound System
21.Roots Revolution / Revolution Dub
& Jahmbassador
16.11.2015Jah Embassy Music