UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 21.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
ICE MAN

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Flash Light07.07.1997Tranzport
2.Low Life / Put It On Me
& Lady Saw
21.11.2005In Time Music
3.Cease & Settle / Voice Mail
& Dance Jamaica
22.05.2006Rhythm Republic
4.We Like To Party / Get It (version)
& Shaggy & Maxi Priest & Tok
28.08.2006VP
5.No Hiding Place (River Bed Rhythm) / Pretty Girls Time
& Morgan Heritage
30.07.2007King Yard
6.Shake It Up (Beautiful Lady Riddim) / Wiggle & Crawl
& Elephant Man
26.11.2007Stainless
7.If There's No Tomorrow (Raindrop Riddim) / Broke The Love We Had
& Morgan Heritage
20.10.2008Trinity 7