UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 15.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba
IGNATZEK Klaus

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Magic Secret1985
2.African Flower1986
3.Standards1986
4.In-Tandem
& Susanne Menzel
27.06.2006Nagel-Heyer
5.Smile
& Claudio Roditi
28.11.2006Nagel-Heyer
6.Seasons
& Susanne Menzel
27.03.2007Nagel-Heyer
7.Songs We Dig24.07.2007Nagel-Heyer
8.Beyond Questions
& Jean-Louis Rassinfosse & Claudio Roditi
25.11.2008Nagel-Heyer
9.Soulmates
& Suzanne Menzel
30.06.2009Nagel-Heyer
10.Trio Songs We Dig, Vol. 229.06.2010Nagel-Heyer