UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 21. října 2019          Celkem: 355 502 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
ILL BILL

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Early Years: Rare Demos 1991-9416.09.2003Psycho Logical
2.What's Wrong With Bill?04.05.2004Psycho Logical
3.The Circle of Tyrants
& Goretex & Mr Hyde & Necro
31.10.2005Psycho Logical
4.What's Wrong with Bill? [Instrumentals]12.06.2007Psycho Logical
5.Hour of Reprisal16.09.2008Fatbeats
6.The Hour Of Reprisal06.10.2008Fat Beats
7.Kill Devil Hills
& DJ Muggs
31.08.2010Fatbeats
8.Heavy Metal Kings05.04.2011
9.The Grimy Awards26.02.2013Fat Beats

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.The Anatomy Of A School Shooting26.04.2004Psycho & Logical
2.God Is An Atheist / The Name's Bill10.05.2004Embedded Music
3.I'm A Goon / Society Is Brainwashed01.09.2008Fat Beats
4.Cult Assassin / Marco Corridos
& DJ Muggs
25.09.2010Fat Beats
5.Acid Reflux / Paul Baloff25.06.2013Fat Beats