UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
IKONIKA

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Contact, Love, Want, Have06.04.2010Hyperdub
2.Aerotropolis24.07.2013Hyperdub
3.Position26.08.2014Hyperdub

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Please / Simulacrum04.02.2008Hyperdub
2.Millie / Direct03.11.2008Hyperdub
3.Smuck / We Could Be Ikons (Eero Johannes remix)30.10.2009Planet Mu
4.Sahara Michael / Fish19.11.2009Hyperdub
5.Idiot15.04.2010Hyperdub
6.Edits EP
(Video Delays / They Are All Losing The War / Psoriasis / Look (Final Boss Stage))
24.06.2010Hyperdub
7.DCKHDBTCH19.08.2010Planet Mu EP
8.Aqueous Cream / Ampersand
& Optimum
18.10.2010Hum + Buzz
9.Ikonoklast / Idiot (Funkineven remix) / Yoshimitsu04.12.2010Hyperdub
10.Hoya: Hoya Vol 3 EP
(Fleas / Fibonacci 10 / Hipster)
& Om Unit & Monky
08.09.2011Hoya:Hoya
11.I Make Lists / Cold Soaking / PR81218.07.2012Hum + Buzz
12.Beach Mode (Keep It Simple)04.07.2013Hyperdub
13.Position / Praxis / Strawberry Underlay / Wakeup Sequence29.08.2014Hyperdub
14.Decadubs 4 EP
(Pink Sham Pain Down The Drain / Siren / Urban / Mind / I Am Your Ambient Wife / DSM / Shanxi / Time / Speed / Hexagonic Sound / Reach The Devil / Gage)
& DJ Earl & Dva & Jeremy Green & Kode 9 & The Bug & Dean Blunt & Cooly G & Inga Copeland & Lee Gamble & Fatima Al Qadiri
24.09.2014Hyperdub