UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 21. října 2019          Celkem: 355 502 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 22.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
THE IDJUT BOYS

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Noid Long Player10.08.1998Noid/Groove Attack
2.Idjut Boys21.09.1998Noid
3.Life: The Shoeing You Deserve
& Quakerman
(2LP)
29.03.1999Glasgow Underground
4.Saturday Nite Live Mix06.03.2000Nuphonic/Connected
5.More Or Less19.06.2000U-Star/EFA
6.Saturday Night Live, Vol. 2
(live)
10.05.2005Glasgow Underground
7.Night Dubbin'
& Dimitri From Paris
26.05.2009BBE
8.One for Kenny16.04.2012Smalltown Super
9.Cellar Door20.07.2012Smalltown Supersound
10.Going Down28.01.2014Smalltown Supersound
11.Versions28.08.2015Smalltown Supersound

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Whok Tish
& Lal
09.09.1996U-Star
2.Funkyland / Oh La La Tea Party
& Bam Bam
30.09.1996Disfunction
3.Roll Over And Snore17.02.1997Nuphonic
4.Outhouse03.03.1997U Star
5.Other Stuff 2 EP
(Slip Away / Apollo)
& A Man Called Adam & Cujo & Superstars Of Rock
08.02.1999Other
6.Turntable Turbulence / Staeb
& Quakerman
28.06.1999U-Star
7.Radio Rage (16B remix, 16B remix (Idjut Boys re-edit) & original)
& Quakerman
29.11.1999Glasgow Underground
8.U Star Records More Or Less - Part One EP10.07.2000U Star
9.U Star Records More Or Less - Part Two EP10.07.2000U Star
10.U Star Records More Or Less - Part Three EP
(Not Reggae / Beatin' On Dave / Jazz Fook)
17.07.2000U Star
11.Spultisch / The Real Thing (Kevin McKay "Heavy" dub)
& Mateo & Matos
09.04.2001Glasgow Underground
12.Sessomatto
& Sessomato
21.05.2001West End
13.Schlamm Me
& Quakerman
06.05.2002Alola
14.Scorejazi17.01.2005Cottage
15.Smokin' Balls EP
(Main Balls / Guitar Bit / Dub Jerkey / Balls Dub / Ball Beat / Bass Bonus)
14.11.2005Headinghome
16.Laisn (Kalabrese remix)
feat Rune Lindbaek
05.06.2006Bear Funk
17.Droid13.10.2008Droid Behaviour
18.Droid 2
(Three / Four)
26.03.2009Droid Behaviour
19.Droid 3
(Five / Six)
15.10.2009Droid Behaviour
20.One For Kenny12.04.2012Smalltown Supersound
21.Reggae Lovers EP
(Not Reggae (Beats & Bass mix) / Not Reggae (David K mix) / Not Reggae (Varoslav mix) / Suicide Lover)
24.10.2013Rue De Plaisance
22.World 1st Day17.10.2014Altzmusica
23.Going Down / One For Kenny25.09.2015Smalltown Supersound
24.Kenny Dub Headband / Le Wasuk28.09.2015Smalltown Supersound