UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 21.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
IAMX

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Alternative06.05.2008Metropolis
2.Kiss & Swallow17.06.2008Metropolis
3.Iamixed15.12.2008Genepool
4.Kingdom of Welcome Addiction19.05.2009Metropolis
5.Dogmatic Infidel Comedown OK: Reworks And Interpretations Of IAMX311.05.2010Metropolis
6.Volatile Times3/2011
7.The Unified Field3/2013
8.Metanoia02.10.2015Metropolis
9.Everything Is Burning02.09.2016Caroline
10.Everything Is Burning: Metanoia Addendum09.09.2016
11.Unfall9/2017

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Kiss & Swallow15.11.2004Moonbootique
2.Spit It Out11.12.2006Major
3.The Alternative31.03.2008Genepool
4.President08.09.2008Metropolis
5.Spit It Out15.12.2008Genepool

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200910 16Fast Forwardinterview
200910 68Recordrecenze LP
200911 81Replay - Liverecenze koncertu