UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 12. září 2020          Celkem: 359 726 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 21.09.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
I AM KLOOT
Manchester, GB

Albová diskografie:

I AM KLOOT (photo)
 
#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Natural History
produkce: Guy Garvey/Craig Potter
26.03.2001We Love You
2.I Am Kloot16.06.2003Echo68
3.Gods And Monsters02.05.2005Echo74
4.John Peel Sessions30.10.2006
5.BBC Radio 1 John Peel Sessions30.10.2006Skinnydog
6.I Am Kloot Play Moolah Rouge2008
7.'B' Album
(2CD, rarities)
26.10.2009
8.Sky At Night
produkce: Guy Garvey/Craig Potter
05.07.2010Shepherd Moon24
9.Let It All In
produkce: Guy Garvey/Craig Potter
21.01.2013Shepherd Moon10
10.From There To Here18.11.2014Kudos
11.Hold Back The Night: I Am Kloot Live
(live 2CD)
08.04.2015Walk Tall

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.To You2000
2.Twist2000
3.Darkstar12.02.2001We Love You82
4.Morning Rain / Proof / Twist (live)18.06.2001We Love You94
5.Untitled #1 / Mermen24.03.2003
6.Life In A Day6/2003 Echo43
7.From Your Favourite Sky02.06.2003Echo
8.3 Feet Tall9/2003 Echo46
9.Favourite Sky01.03.2004Echo
10.Over My Shoulder21.03.200538
11.Gods And Monsters (2 Lone Swordsmen Remixes)18.04.2005Echo
12.Maybe I Should21.11.2005Skinny Dog
13.Proof06.09.2010
14.Fingerprints08.11.2010
15.Hold Back The Night05.11.2012
16.These Days Are Mine / Too Late10.01.2013Shepered Moon
17.Some Better Day18.03.2013

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200711 83Liverecenze koncertu