UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 19.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
I AM
Francie

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.L'école du micro d'argent07.04.1997Delabel/Virgin
2.Revoir un printemps8/2003
3.Live au Dôme de Marseille
(live)
02.08.2005EMI
4.Saison 517.04.2007Umvd Import
5.IAM11/2013 Universal
6.I'm a Miracle17.07.2015Dreamboi

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.L'Empire Du Cote Obscur
featuring Sunz Of Man & Royal Fam
30.06.1997Delabel
2.Duai Rak Khong Pho
& True Fantasia
04.11.2016Panther Entertainment

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200310 8Pelmel