UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. října 2021          Celkem: 364 545 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 19.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly Video Reference
THE HAFLER TRIO
GB
*  1981+  10/1994

Sestava

Andrew McKenzie

Bývalí členové:

Chris Watson (voc,kb, 1981-84)
Edward Moolenbeck (1981-87)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Bang! An Open Letter1984 Doublevision
2.The Sea Org1986 Touch
3.Brain Song1986
4.Three Ways Of Saying Two1986
5.A Thirsty Fish1987
6.Ignotum per Ignotius1988
7.A Bag Of Cats1990
8.Play The Hafler Trio? ?
9.All That Rises Must Converge? ?
10.Masturbatorium1991 Touch
11.Fuck1992 Touch
12.H3ÖH1994
13.No More Twain, Of One Flash: 11 Unequivocal Obsecrations5/2004 Next Era
14.Small Child Dreams of Voiding the Plague03.08.2004
15.Eg Ad, Halda Afram?01.02.2005Important
16.The Water Has No Hair To Hold On To21.02.2005Dekorder
17.Being a Firefighter Isn't Just About Squirting19.04.2005Important
18.Exactly as I Do
& Jonsi Birgisson
20.09.2005Important
19.3 Eggs27.06.2006Important

Chris Watson:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Stepping Into The Dark24.06.1996Touch
2.Number One
& Z'ev & K.K. Null
06.02.2006Touch Music
3.Storm
& BJ Nilsen
21.11.2006Tone
4.Cima Verde08.09.2008SIAE
5.Just for Show17.11.2009
6.Outside The Circle Of Fire31.07.2010Touch
7.El Tren Fantasma25.10.2011Touch
8.Pleasure and Pain15.05.2012Gator-Music

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I Was There
& Stillupsteypa
04.11.1996Musical Tragedies/EFA
2.I Never Knew That's Who You Were05.10.2004Important

Chris Watson:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Storm EP
(No Man's Land / Sigwx / Austrvegr)
& BJ Nielsen
13.11.2006Touch
2.Oceanus Pacificus EP
(3 M / 10 M)
12.11.2007Touch
3.El Tren Fantasma: The Signal Man's Mix EP
(El Divisadero (The Telegraph) / Veracruz (The Tunnel))
10.11.2011Touch

Video:

1. Ah3eo & Ha3oe (Ae3o3) - 3.10.2011, Die Stadt, 2DVD, & Autechre

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19943320.08.199447Info Freako
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19942011.10.19946profil
19942208.11.199430Liverecenze koncertu
20046 82Recenze+recenze LP
20046 86Vykopávkyrecenze LP