UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.03.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Působení Alba Singly Různé Reference
HAY Colin
(voc,g)

Osobní údaje:

Narozen(a): 29.06.1958 (Skotsko, GB, jako Colin James Hay)

Působení:

1979-85 Men At Work
cca 1990 Colin Hay Band
1996-cca 3/01 Men At Work
cca 7/03 Ringo Starr
cca 6/18-cca 8/19 Ringo Starr & His All Starr Band

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Looking For Jack2/1987 Columbia 126
2.Topanga23.02.1999
3.Peaks & Valleys23.02.1999
4.Going Somewhere18.09.2000Hypertension
5.Man at Work22.07.2003Compass
6.Are You Lookin' at Me?24.04.2007Compass
7.Transcendental Highway21.04.2009Compass
8.American Sunshine18.08.2009Compass
9.Company of Strangers12.01.2010Compass
10.Gathering Mercury29.03.2011Compass
11.Next Year People17.02.2015Compass
12.Fierce Mercy03.03.2017Compass

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Hold Me / Home Sweet Home1/1987 Columbia 99
2.Can I Hold You / Nature Of The Beast5/1987 Columbia
3.Looking For Jack / These Are Our Finest Days9/1987 Columbia
4.My Brilliant Feat12/2005

Různé:

j.h. na LP:

John Hiatt: The Country Bears (23.7.02, Walt Disney)

Účast na kompilacích:
"I Just Don't Think I'll Ever Get Over You" na OST "Garden State" (10.8.04, Epic)

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20077 68Aréna MySpace