UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 21. června 2020          Celkem: 358 764 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.07.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly
HOLCOMB Drew AND THE NEIGHBORS
Nashville, Tennessee, USA

Sestava (2007):

Drew Holcomb - voc,g
Ellie Holcomb - voc
Nathan Dugger - g
Rich Brinsfield - bg
Jon Radford - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.A Neighborly Christmas11.12.2007Good Time Inc
2.Passenger Seat12.08.2008Good Time Inc
3.Chasing Someday
produkce: Andy Hunt
08.02.2011Dualtone Music Group 183
4.Good Light26.02.2013Magnolia Music 84
5.A Million Miles Away01.04.2014Good Time Inc
6.Medicine27.01.2015Magnolia Music Group 47
7.Live at the Ryman16.08.2016Magnolia Music
8.Souvenir3/2017 117
9.Dragons8/2019 171

Drew Holcomb:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Washed In Blue12.05.2005Istra
2.Live In Memphis2007

Ellie Holcomb:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Ellie Holcomb11.03.2014Good Time Inc
2.As Sure as the Sun11.03.2014Full Heart 34
3.With You Now01.04.2014Full Heart
4.Magnolia01.04.2014Full Heart
5.Red Sea Road27.01.2017Full Heart Music 106

Singlová diskografie:

Drew Holcomb:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Lost & Found2004

Ellie Holcomb:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Magnolia EP2011