UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 18. května 2022          Celkem: 365 550 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 19.05.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Působení Alba Singly Různé Reference
GREENSLADE Dave
(kb)

Osobní údaje:

Narozen(a): 18.01.1943 (Woking, Surrey, GB)

Působení:

cca 1963 Chris Farlowe And The Thunderbirds
1967-68 Thunderbirds (voc)
9/68-10/71 Colosseum
cca 12/71 Tony Hazzard
2/72-? Tony Hazzard And Friends
? If
11/72-1/76 Greenslade
9-11/76 Greenslade
1994-cca 10/10 Colosseum
od 2/00 Greenslade

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Cactus Choir05.11.1976Warner Bros
2.The Pentateuch Of The Cosmogony
(2LP)
11/1979 EMI
3.From The Discworld4/1994 Virgin
4.Going South07.02.2000Mystic/EFA
5.Routes / Roots29.08.2011Angel Air
6.Time To Make Hay: A Collection of Original Recordings14.08.2015Angel Air

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Gangsters / Rubber Face, Lonely Eyes10/1976 Warner Bros
2.The Pentateuch / Mischief - War11/1979 Warner Bros

Různé:

j.h. na LP:

Chris Farlowe: 14 Things To Think About (1966)
Chris Farlowe And The Thunderbirds: Stormy Monday Blues (1966)
Geno Washington And The Ram Jam Band: Hipsters, Flipsters And Finger Poppin' Daddies (1967)
Tony Hazzard: Loudwater House (3.12.71, Bronze)
Dick Heckstall-Smith: A Story Ended (1972)
Neil Innes: Taking Off (8.4.77, Arista)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19732126.05.197364interview
1977819.02.197718Caught In The Actrecenze koncertu
19772304.06.197750Any Questions?
19773130.07.197734Any Questions?diskografie