UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 02.03.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly Různé Reference
GONZALES

Sestava

Lenny Zatek Zakatek - voc
Steve Waller - g
John Giblin - bg
Roy Davies - kb
Preston Hayman - ds
Mick Eve - sax
Bud Beadle - sax,fl
Steve Gregory - sax
Ron Carthy - tr
Colin Jacas - tr,voc
Bobby Stignac - conga

Bývalí členové:

Rosko Gee (bg)
Glen Le Fleur (ds)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Rumba Para Monk? ?
2.Gonzales10/1974 EMI
3.Our Only Weapon Is Our Music9/1976 EMI
4.Shipwrecked1977
5.Move It To The Music1979
6.Haven't Stopped Dancin'1979
7.Watch You Step1980

Lenny Zakatek:

1. Lenny Zakatek

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Pack It Up1974
2.Hole In My Soul16.05.1975Rak
3.Brandy (You're A Fine Girl)10.09.1976EMI
4.I Have Not Stopped Dancing Yet28.10.1977EMI
5.Haven't Stopped Dancing Yet
(v USA 11/78, Capitol)
02.03.1979Sidewalk14 26
6.Move It To The Music12.10.1979Sidewalk

Steve Gregory:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.What Do You Feel
feat. Donna Lawer
19.07.2011Distar

Různé:

Steve Gregory:

j.h. na LP:

Freddie King: Burglar (1.11.74, RSO)
Alan White: Ramshackled (5.3.76, Atlantic)
Wham!: Make It Big (1984)

Lenny Zakatek:

j.h. na SP:

Alan Parsons Project: I Wouldn't Want To Be Like You (26.08.77, Arista)

j.h. na LP:
Alan Parsons Project: I Robot (24.6.77, Arista)
Alan Parsons Project: Pyramid (1978, Arista)
Alan Parsons Project: Eve (1979, Arista)
Alan Parsons Project: The Turn Of A Friendly Card (1980, Arista)
Alan Parsons Project: Eye In The Sky (1982, Arista)
Alan Parsons Project: Vulture Culture (1984, Arista)
Alan Parsons Project: Ammonia Avenue (1984, Arista)
Alan Parsons Project: Gaudi (1987, Arista)

Roy Davies:

j.h. na LP:

Freddie King: Burglar (1.11.74, RSO)

Bud Beadle:

j.h. na LP:

Freddie King: Burglar (1.11.74, RSO)
Alan White: Ramshackled (5.3.76, Atlantic)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19751115.03.197531
19772304.06.197750Any Questions?
19774505.11.197728Singlesrecenze SP
1979803.03.197929Singlesrecenze SP
19794020.10.19794News
New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1974028.09.197439Front Row Reviewsrecenze koncertu
1974016.11.197449On The Townrecenze koncertu