UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 19.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
FABIAN
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 06.02.1943 (Philadelphia, USA, jako Fabiano Forte)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Hold That Tiger?
2.Fabulous Fabian?
3.Good Old Summertime?
4.Rockin' Hot?
5.16 Greatest Hits?
6.Facade?
7.The Very Best of Fabian1975 One Day Music
8.Schöne Lieder, Live
(live)
18.03.1996Roof
9.Turn Me Loose - The Very Best Of Fabian28.09.1999Collectables
10.Vale del Sur / Arriba el Sur / Arriba el Norte25.02.2003Sony
11.Fabian, Vol. 208.07.2003EMI International
12.Fabian, Vol. 108.07.2003EMI International
13.Ao Vivo So Sucessos
& Anderson Motta
22.07.2008Som Livre
14.Amor Que Mata28.09.2010
15.I'm a Man - 5 Albums 1959-196122.07.2014Jasmine

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.I'm A Man12/1958 Chancellor 31
2.Turn Me Loose3/1959 Chancellor 9
3.Tiger6/1959 Chancellor 3
4.Come On And Get Me8/1959 Chancellor 29
5.Got The Feeling9/1959 Chancellor 54
6.Hound Dog Man11/1959 Chancellor46 9
7.This Friendly World11/1959 Chancellor 12
8.String Along2/1960 Chancellor 39
9.About This Thing Called Love2/1960 Chancellor 31
10.Kissin' & Twistin'10/1960 Chancellor 91
11.Blue Tech EP
(Blue Tech / Wave Raptus)
& French
16.12.2002Overtone
12.Drop The Feeling
& Louis Proud
01.05.2009Proud Sound Productions