UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 14. července 2019          Celkem: 354 259 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 24.07.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Ex-členové Alba Singly
FACE TO FACE
California, USA
*  1991+  9/2004

Sestava

Trever Keith - voc,g
Chad Yaro - g
Scott Shiflett - bg
Pete Parada - ds

FACE TO FACE (photo)
 

Bývalí členové:

Matt Riddle (bg, 1991-96)
Rob Kurth (ds, 1991-cca 1996)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Don't Turn Away1992 Dr. Strange
2.Over It1994
3.Big Choice1995 Fat Wreck Chords
4.Face To Face09.09.1996Fat Wreck Chords
5.Standards & Practices08.03.1999covers
6.Ignorance Is Bliss09.08.1999 162
7.Reactionary06.06.2000Fat Wreck Chords
8.How To Ruin Everything09.04.2002Vagrant 178
9.Shoot the Moon: Essential Collection15.11.2005Image
10.Confrontation07.11.2006Wounded Bird
11.Laugh Now...Laugh Later17.05.2011Century Media 101
12.Three Chords and a Half Truth09.04.2013Rise 194
13.Protection11.03.2016Fat Possum

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Split EP
& Dropkick Murphys
12.02.2002Vagrant
2.The Good Left Undone / Blind
& Rise Against
28.07.2011Folsom