UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 4. dubna 2020          Celkem: 356 776 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 09.04.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly Různé Reference
FRIDGE
London, GB

Sestava (2007):

Kieran Hebden
Adem Ilhan
Sam Jeffers - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Ceefax10.03.1997Output
2.Semaphore06.04.1998Output/EFA
3.Sevens And Twelves16.11.1998Output
4.Eph14.06.1999Go! Beat
5.Happiness24.09.2001Text
6.The Sun26.06.2007Temporary Residence Ltd.
7.Early Output 1996-199824.03.2009Temporary Residence

Kieran Hebden:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Exchange Session, Vol. 1
& Steve Reid
21.02.2006Domino
2.The Exchange Sessions Vol 2
& Steve Reid
22.05.2006Domino
3.Tongues
& Steve Reid
19.03.2007Domino
4.NYC
& Steve Reid
03.11.2008Domino
5.Live At The South Bank
& Steve Reid & Mats Gustafsson
(2CD)
08.11.2011Smalltown Superjazz

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Make It Easy On Yourself17.02.1992Network
2.Lojen / More EDH480027.01.1997Bite It
3.Anglepoised29.09.1997Outpost
4.Demon Seed
& Add N To X
17.11.1997Piao!
5.Lign EP02.03.1998Output/EFA
6.Orko / Distance / It's All On / Jessica17.08.1998Output
7.Indeguise
& D
31.08.1998Soul Static Sound
8.Paradise15.02.1999Red Alert
9.Heaven Promise Me15.03.1999Tronicsole
10.Kinoshita / Terasaka03.05.1999Go Beat
11.Of EP (5.12 version, remix, edit & dub)19.07.1999Go! Beat
12.Outface 2000 (DJ Tom Stevens, Fridge mixes)
& DJ Tom Stevens
09.08.1999Go For It
Outface 2000 (Lac Terra mix plus DJ Tom Stevens, Fridge mixes & edit)
& DJ Tom Stevens
30.08.1999Xtra Nova
Outface 2000 (new Talla 2XLC, Aqualite, Komakino remixes plus Lac Terra mix)
& DJ Tom Stevens
20.09.1999Go For It
13.Angel (club, trance mixes) / Sunrise22.11.1999Go For It
Angel (new John Johnson remix)21.02.2000IDJ
Angel
vs The Hitmen
10.03.2008Dropout

Různé:

Kieran Hebden:

prod. LP:

One Little Plane: Unit (7/08, Text)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1992822.02.199231Singlesrecenze SP
19971008.03.199736Liverecenze koncertu
19971115.03.199749Albumsrecenze LP
19973713.09.199713Maker Breakers
1998210.01.199838Singlesrecenze SP
19983025.07.199838Albums - Bits & Bobsrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20078 48Recenzerecenze LP