UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 14. července 2019          Celkem: 354 259 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 16.07.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Linky Reference
FABIAN Lara
(voc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 09.01.1970 (Eeterbeek, Belgie, jako Lara Crockaert)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Lara Fabian1991 Arpege Musique
2.Carpe Diem1994 Arpege Musique
3.Pure1996 Arpege Musique
4.Lara Fabian Live 19981998 Les Productions Clandestines
5.Lara Fabian14.02.2000Epic 85
6.Nue2001 Universal
7.Lara Live2002 Universal
8.En Toute Intimite2003 Universal
9.A Wonderful Life2004 Sony
10.929.03.2005Universal International
11.Live Simple26.08.2008Polydor
12.Toutes les femmes en moi5/2009 Polydor
13.Best Of Lara Fabian11/2010 Polydor
14.Le secret15.04.20139
15.Ma vie dans la tienne11/2015 9
16.Passo a Passo01.04.2016MCK Multimedia
17.Camouflage10/2017 9
18.Papillon2/2019 9

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.L'Aziza est en pleurs1986
2.Croire1988 Trema
3.L'Amour Voyage
& Franck Olivier
1988 Carrere
4.Je Sais1989 Carrere
5.Je T'aime10/1997 Polygram
6.Tout10/1997 Polydor
7.Surrender To Me1997 EMI
8.Humana3/1998 Polygram
9.Si tu M'aimes9/1998 Polygram
10.Je M'arreterai Pas De Taimer1998 Polydor
11.La di(ff)érence1/1999 Polygram
12.I Will Love You Again1999 Epic
13.Requiem Pour Un Fou1999 Universal
14.Adagio12/1999 Epic
15.I Will Love Again06.03.2000Epic/Sony Music63 32
16.I Am Who I Am18.09.2000Epic/Sony Music
17.Sola Otra Vez2000 Epic
18.Love By Grace1/2001 Epic
19.Otro Amor Vendrá2001 Epic
20.The Dream Within / Before We Say Goodbye2001 Sony
21.O Canada 2001
& David Foster and The Vancouver Symphony
2001 WEA
22.Sin tí2001 Epic
23.Yelief (My Angel)2001 Epic
24.Meu Grande Amor2001 Universal
25.J'y Crois Encore7/2001 Universal
26.Immortelle1/2002 Universal
27.Aimer Dejá2002 Universal
28.Tu Es Mon Autre
& Maurane
10/2002 Universal
29.Bambina
& Jean-Félix Lalanne
12/2003 Polydor
30.The Last Goodbye2004 Sony
31.La lettre2/2005
32.L'homme qui n'avait pas de maison5/2006
33.Aime / Les Homericains (live)22.01.2007Polydor
34.Soleil Soleil5/2009
35.Ma Vie dans La Tienne15.04.2016

WWW Linky:

http://www.lara-fabian.com

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200012 102Recenze - Novinkyrecenze LP