UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 7. září 2019          Celkem: 355 350 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.09.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Singly
FACTOR E

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Disco23.03.1998Reality Bites/da music
2.Disco Lights / Golden Times / Sunday Flow19.10.1998Le Bien Et Le Mal
3.Amazing / Last Try15.11.1999Le Bien Et Le Mal
Amazing15.05.2000Modern Dance
4.Shake Your Groove Thing / Smooth Phunk13.05.2002Le Bien Et Le Mal
5.Kool Down
& Knick
01.12.2003Supercharged
6.I Run It
vs Joey G
01.03.2004After Dark
7.Bring It
& Steve Chadwick & DJ Fixx
17.05.2004After Dark
8.Bounce Dem Breakfastaz Remix
& Knick & The Autobots
04.10.2004
9.Swing Punk01.11.2004Low Phat
10.The Formula / Hardcore Mf
& The Autobots & Knick
13.12.200420K Freaks