UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 14. července 2019          Celkem: 354 259 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 16.07.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
FACTOR

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.After The Fact04.12.2006Hue
2.Only Death Can Kill You
& Awol One
24.04.2007Cornerstone
3.Chandelier21.07.2009Fake Four
4.Lawson Graham18.05.2010Fake Four
5.The Landmark
& Awol One
23.02.2011Fake Four
6.Sovereign Soul
& Myka 9
13.11.2012Fake Four
7.Woke Up Alone23.07.2013Fake Four

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Canto Azul (Faze Action, Rhythm Doctor mixes)30.09.1996Resolution
2.Orientrance19.05.1997Tunnel
3.Transcendental Love & Truth Terminator27.10.1997Planet Love
4.Careless Whisper / Junk in the Trunk13.04.1999
5.ID&T Classics Part 2 Sampler 3 (It's Up To You (Symsonic) / Things To Say / Beachbreeze (Remember The Summer) (Green Court remix) / Atlantic Stress / Project Release Me (Svenson & Gielen
& Don Diablo & Rank 1 & Robert Gitelman & Svenson & Gielen & Jan Johns
20.10.2008ID&T
6.The Moon & The Sky / The Safest Place (A-Factor remix)17.03.2010