UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
LE FACE

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Up To The Left03.07.2000Massacre
2.Le Face17.12.2009Tic Tac Totally
3.R.O.T.11.11.2016
4.Kartoffel mit Attitüde11/2018

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.And Why Not1/1990
2.This Is The Night5/1998
3.Needin' U
& David Morales
28.09.1998Club Tools/edel8
4.Acid Afrique EP
(For Claudia / Whippersnapper / Acid Afrique)
& Feline
22.03.1999Fruit Beard
5.The Face12.04.1999Chaos
The Face ("Attack" mixes)24.05.1999Green Force
6.Love Situation
& Ramjack
15.11.1999Safehouse
7.Pump Up London / Flavour Of Love
& Spreadlove
20.12.1999white label
8.Control / Rhodes Warrior / Controlled Drums
& Julius Papp
08.05.2000Estereo
9.Cocktails07.08.2000white label
10.Music & The Moon EP
(Don't Worry About It / Flamenco Fusion / Talk To Me / Talkin' To Me (Blue) / Relax Bonus Beats)
& Jazmin
02.10.2000OM
11.Cocktails13.11.2000Independiente76
12.Needin' U II
& David Morales
08.01.2001Manifesto11
13.Sing Tonight
feat Kellai
08.10.2001L'Amour
14.So04.02.2002L'Amour
15.Back Down To My Love
& Alayna Mosteller & Jazmin
11.11.2002Grab
16.Down For Whatever
(Kinsey /Saturday Swing /Dance The Night Away /Celestial Park)
& Demarkus Lewis & Jahko & Green Thumb & Jazmin
17.03.2003Grab
17.Let's Go / Move To The Beat / Spanish Latin Project
presents Latin Project
14.04.2003Stick
18.State Of Mind / Bicycle Kick
& Nutmeg
21.04.2003Neroli
19.For KJM EP 01: Kyoto Jazz Massive 10th Anniversary Exclusive Tracks
(Time To Fly / Now Or Never)
& Markus Enochson & Restless Soul & Rasiyah & Afronaught & Alison Davi
27.12.2004Especial
20.Don't Ask Me / Can I
& Chico & Kiprich
29.05.2006Rhythm Republic
21.Keep It Coming
feat Nicki Richards
25.12.2006Def Mix Productions
22.Look Inside
& 4 Hero
28.07.2008Raw Canvas
23.Needin' U
& David Morales
4/2009 Manifesto
24.Needin' U
vs Mark Brown & Adam Shaw
03.06.2009CR2
Needin' U (Hoxton Whores remixes)
vs Mark Brown & Adam Shaw
05.06.2009CR2
25.Box
& Lethal Bizzle & JME
3/2016

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20012 113Recenze - Singlyrecenze SP