UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 14. července 2019          Celkem: 354 259 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 24.07.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
FABULOUS

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Unlimited Buffet
& Arabia
31.05.2012Jakarta

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Destined To Be Free1991 Heavenly
2.Personality Recession / Everything's Fine
12",CD + Destined To Be Free
17.05.1993Kinglake/Southern
3.Into You9/2003
4.Amelie27.10.2008Amelie
5.The Words Of Love
feat Key
27.04.2009Face The Music

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1992501.02.199221Liverecenze koncertu
19921618.04.19922News
19932015.05.19935News
19932412.06.199313Liverecenze koncertu
19933818.09.199324Liverecenze koncertu