UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 14. července 2019          Celkem: 354 259 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 16.07.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
LOS FABULOSOS CADILLACS

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.El Léon1992
2.Fabulosos Calavera02.12.1997BMG
3.En Vivo en Buenos Aires07.01.2003Sony International
4.Marcha del Golazo Solitario26.10.2004RCA International
5.Originales: 20 Exitos19.07.2005Sony International
6.Lo Esencial24.04.2007Sony International
7.Cronicas22.05.2007Universal Latino
8.Genios del Rock Nacional11.12.2007Universal
9.Los Fabulosos Cadillacs, Vol. 509.12.2008Sony International
10.Ritmo Mundial09.12.2008Sony International
11.Satanico Dr. Cadillac09.12.2008Sony International
12.Sopa de Caracol09.12.2008Sony International
13.Vasos Vacios09.12.2008Sony International
14.Yo Te Avise!!09.12.2008Sony International
15.Chau16.12.2008Sony International
16.En Vivo en Buenos Aires16.12.2008Sony International
17.Fabulosos Calaveras16.12.2008Sony International
18.Hola16.12.2008Sony International
19.Rey Azucar16.12.2008Sony International
20.Luz del Ritmo20.01.2009Sony International
21.Arte de La Elegancia de LFC03.11.2009Nacional
22.Rock Latino: Los Fabulosos Cadillacs26.06.2012SME U.S. Latin
23.El Ritmo Mundial28.10.2016

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.La Salvación de Solo y Juan (Primer Acto) EP
(No Era Para Vos / Navidad / El Fantasma / La Tormenta)
22.04.2016