UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 5. října 2019          Celkem: 355 448 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 20.10.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
F1

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Trade Trax Vol 1
& DJ Gonzalo
1/2001 Trade

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Cuz I'm Rockin' / Recoil15.12.1997Tripoli Trax
2.Can't Stop, Won't Stop25.05.1998Tripoli Trax
3.Alright (Jas Van Houten remix)06.12.1999Tripoli Trax
4.Let's Go
& DJ Gonzalo
03.07.2000Trade
5.Deep Down24.07.2000Overdose
6.It's My Beat
& DJ Gonzalo
11.12.2000Trade
7.Trade Trax Volume One EP
(Turn Up The Bass / Hold The Beat / Get Over It / Rock This Place)
& DJ Gonzalo
29.01.2001Trade
8.Let's Go!
& DJ Gonzalo
02.04.2001Trade
9.The Music / Pay Attention29.07.2002Tripoli Trax
10.Cuz I'm Rockin EP
(Cuz I'm Rockin 2003 / Can't Stop Won't Stop (Steve Blake & Phil Reynolds "Impact" mix))
03.02.2003Tripoli Trax95
11.Cuz I'm Rockin' EP
(Cuz I'm Rockin' (James Lawson mix) / Recoil (Paul Glazby mix))
03.02.2003Tripoli Trax
12.Armageddon / Nuclear Waste
& Bigshot
20.09.2004Southside
13.Paid In Full / Magic Squares Vs Destinys Child15.11.2004Southside
14.I Hate U07.03.2005Southside
15.Paid In Full (remix)11.07.2005Southside
16.It's My Beat (remixes)
& Gonzalo
26.09.2005Toolbox
17.F1 Dubs14.11.2005Southside
18.Alright (Overload's Retoxicated mix, Ben Stevens remix)17.04.2006Toolbox
19.The Gangster EP19.06.2006
20.Lockdown EP14.08.2006F1
21.The South Side Allstars EP
& Iron Soul & Kid D & Dr G
25.12.2006Southside Allstars
22.007
& Kromestar
28.05.2007F1 Dubstars
007 (remix)
& Kromestar
14.01.2008F1 Dubstars
23.Airbus / Digishank / Sour Diesel24.03.2008Dub Star
24.Nothing You24.03.2008Southside Legacy
25.007 (remix)
& Kromestar
14.04.2008F1 Dubstars