UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 25.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
EARLAND Charles
(sax,kb)

Osobní údaje:

Narozen(a): 1941
Zemřel(a): 11.12.1999 (selhání srdce)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Black Talk!15.12.1969Concorde
2.Leaving This Planet1973
3.Intensity9/1973 Prestige
4.The Great Pyramid1976 Solaris
5.Coming to You Live
(live)
1979 PTG
6.Infant Eyes1981
7.Burners1981
8.Pleasant Afternoon1981
9.In The Pocket1982
10.Organomically Correct29.04.1996
11.The Almighty Burner11.07.200032 Jazz
12.Anthology: Funky Organ Grooves11.12.2000Soul Brother
13.Anthology: Jazz Funk & Beyond11.12.2000Soul Brother
14.At The Movies
& The Blackbyrds
27.03.2001Prestige
15.Charles Earland In Concert
(live)
14.05.2002Prestige
16.If Only For One Night18.06.2002High Note
17.Black Drops20.08.2002Original Jazz Classics
18.Keepers Of The Flame
vydáno pod jménem: Charles Earland Tribute Band
15.10.2002High Note
19.The Disco Dog Presents Lost Rare & Classic Club Anthems Volume 3
& Herbie Man & Cameo & Juggy Jones & Undisputed Truth & Archie Bell
12.04.2004Disco Dog
20.Funk Fantastique03.08.2004Prestige
21.Mighty Burner: The Best of His Highnote Record03.08.2004High Note
22.Anthology10.05.2005Soul Brother
23.Anthology
(2CD)
13.08.2007Soul Brother
24.Scorched, Seared & Smokin': The Best of "The Mighty Burner"20.09.2011Highnote
25.Earland's Street Themes18.09.2012Funky Town Grooves
26.Earland's Jam16.10.2012Funky Town Grooves

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Let The Music Play11.08.1978Mercury46
2.Leaving This Planet01.12.2008Prestige
3.Drifting09.11.2012Mercury
4.Over & Over EP
(Over And Over / Let The Music Play / Intergalactic Love Song)
19.04.2013Mercury

Reference:

New Musical Express
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1973022.09.197331Albumsrecenze LP