UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 16. ledna 2021          Celkem: 362 599 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 25.01.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Ex-členové Alba Singly Video Knihy Ocenění Různé Reference
EAST 17
London, GB

Sestava (2011):

Blair Dreelan - voc
Tony Mortimer - voc
Terry Coldwell - voc
John Hendy - voc

EAST 17 (photo)
 

Bývalí členové:

Tony Mortimer (voc, cca 1992-6/97)
Brian Harvey (voc, cca 1992-1/97, 6/97-cca 3/98, 5/06-cca 3/07)
John Darren Henox (voc, cca 1992-cca 3/98, 5/06-cca 3/07)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Walhamstow08.02.1993London1
2.Steam17.10.1994London3
3.Up All Night13.11.1995London7
4.Around The World: The Journey So Far11/1996 London3
5.Resurrection16.11.199843
6.The Very Best Of East 171/2005 34
7.Best of East 1726.04.2005WEA
8.The Platinum Collection11.12.2006
9.Dark Light02.04.2012FOD
10.Counting Clouds06.11.2012FOD

Tony Mortimer:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Songs from the Suitcase25.06.2013FOD
2.Rain in England
& Julian Lennon
27.08.2013FOD
3.Stay Another Day26.11.2013FOD

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.House Of Love7/1992 London10
2.Gold10/1992 28
3.Deep18.01.1993London5
4.Slow It Down05.04.1993London11
5.West End Girls14.06.1993London11
6.It's Alright22.11.1993London2
7.Around The World09.05.1994London3
8.Steam19.09.1994London5
9.Stay Another Day21.11.1994London1
10.Let It Rain27.02.1995London10
11.Hold My Body Tight05.06.1995London12
12.Thunder23.10.1995London4
13.Do U Still?1/1996 London7
14.Someone To Love29.07.1996London12
15.If You Ever
& Gabrielle
21.10.1996London2
16.Hey Child20.01.1997London3
17.Each Time19.10.1998F Force2
Each Time (Remix)01.02.1999Urban/Motor
18.Betcha Can't Wait01.03.1999Telstar12
Betcha Can't Wait (Olav Basoski, DJ Orson W remixes)26.07.1999Trust Foundation
19.Stay Another Day12/2008 London68
20.Stay Another Day12/2015 London81
21.Stay Another Day12/2016 London67
22.Stay Another Day12/2017 London76
23.Stay Another Day12/2018 London36
24.Stay Another Day12/2019 London35
25.Stay Another Day12/2020 London95

Brian Harvey:

1. True Step Tonight (13.11.00, Ice Cream) [GB 25.] & True Steppers
2. Straight Up No Bends (4/01, edel)

Video:

1. Pie & Mash - 11/1993 (MM) nebo Beans On Toast (MTV)?
2. Letting Off Steam - Live - 10/1994

Bibliografie:

1. Peace From The East (11/1993)

Ocenění:

1995 MTV Europe Music Awards - Best Dance Act

Různé:

do 7/1996 East 17
do 1998 East Seventeen
od 1998 E-17
rozchod ?
reunion 30.5.2006
reunion 5/2011

Účast na kompilacích:

"Looking For" na charity LP "ChildLine" (4.11.96, Polydor)

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19923422.08.199227Singlesrecenze SP
1993423.01.199327Singlesrecenze SP
19931006.03.199328Albumsrecenze LP
19931403.04.199330Singlesrecenze SP
19931510.04.199331Albumsrecenze LP
19932519.06.199340
19933528.08.199328Liverecenze koncertu
19934720.11.19934News
19943617.09.19944News
19943824.09.199434Singlesrecenze SP
19951011.03.199536Singlesrecenze SP
19952310.06.199516Liverecenze koncertu
19954328.10.199536Singlesrecenze SP
19954511.11.199538Albumsrecenze LP
19955123.12.199522Liverecenze koncertu
19963027.07.199652Singlesrecenze SP
19964005.10.199636Live!recenze koncertu
19964326.10.199647Singlesrecenze SP
19964509.11.199649Albumsrecenze LP
1997318.01.199710Singlesrecenze SP
1997425.01.19976News
Rolling Stone
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20006 47