UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 16. ledna 2021          Celkem: 362 599 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.01.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Alba Singly
EARL BRUTUS
*  1993

Sestava

Nick Sanderson - voc
Jamie Fry - voc
Robert Marche - g
Gordon King - electronics
Shinyu

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Navyhead18.03.1996Deceptive
2.Your Majesty, We Are Here30.09.1996Deceptive
3.Tonight You Are The Special One01.06.1998Fruition/Island

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.On Me, Not In Me / Bonjour Monsieur30.10.1995Royal Mint
2.Single Seater Xmas11.12.1995Deceptive
3.Navyhead25.03.1996Deceptive
4.Life's Too Long17.06.1996Deceptive
5.I'm New16.09.1996Deceptive
6.The S.A.S. And The Glam That Goes With It27.10.1997Fruition/Island
7.Come Taste My Mind26.01.1998Fruition/Island
8.Universal Plan / TV Tower / Bonjour Monsieur / Gypsy Camp Battle18.05.1998Fruition/Island
9.Larky / Teenage Opera17.05.1999Fruition