UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 16. ledna 2021          Celkem: 362 599 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 27.01.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly
EARTHBOUND

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Vol. 208.07.2016

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Everyone1/1998
2.Reggie's Escape12.10.1998Straight Ahead
3.Essence Of Life19.04.1999Fluid
4.Essence Of Life09.08.1999Eve/Eve Nova
5.One Nation - Trance Nation10/1999
Essence Of Life (John "00" Fleming, Skynet UK mixes)25.10.1999Eve/Eve Nova
6.Phuturistic Journey2/2000
7.Reggie's Escape03.04.2000Straight Ahead
8.No Longer01.05.2000Trancechip
9.One Nation / Phuturistic Journey (D&A remix)02.10.2000Eve Nova
10.Sometimes EP
(Sometimes (Jazzwarrior mix & original mix) / The Awakening)
01.10.2001Straight Ahead
11.The World Is Mine01.10.2001Acalwan
12.Song 526.11.2001Eve Nova
13.Tutti Frutti Two EP
(Flight / Max Grooves / Be Strong / Crazy Cake)
& Booba & Nos & Max Fresh
10.12.2001Tutti Frutti
14.Mission Dreams17.12.2001Fluid/Edel