UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.03.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
E Sheila
(voc,perc)

Osobní údaje:

Narozen(a): 12.12.1959 (San Francisco, California, USA, jako Sheila Escovedo)
E Sheila (photo)
 

Působení:

1985-89 Prince
2001-cca 6/06 Ringo Starr
2006 Sam Moore (LP "Overnight Sensational")
2011 Bootsy Collins (LP "Tha Funk Capitol Of The World")

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Glamorous Life7/1984 Warner Bros 28
2.Romance 16009/1985 Paisley Park/Warner Bros 50
3.Sheila E3/1987 Paisley Park/Warner Bros 56
4.Sex Cymbal4/1991 Warner Bros 146
5.Writes Of Passage
& E Train
10.10.2000Concord Jazz
6.Heaven28.08.2001Concord Vista
7.Icon11.11.2013Stiletto Flats
8.Girl Meets Boy2016 Stiletto Flats

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.The Glamorous Life6/1984 Warner Bros96 7
2.The Belle Of St. Mark10/1984 Warner Bros15 34
3.A Love Bizarre11/1985 Paisley Park/Warner Bros76 11
4.Holly Rock6/1986
5.Hold Me1/1987 68
6.Secret Service Vol 7
(A Love Bizarre / Renegade Master)
& Wildchild
14.07.2003Secret Service
7.Girl Meets Boy6/2016 Stiletto Flats

Reference:

Melodie
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19915 6