UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 27.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly
EARTH & FIRE

Albová diskografie:

EARTH & FIRE (photo)
 
#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Earth & Fire1971
2.Song Of Marching Children (Memories)1972
3.Maybe Tomorrow, Maybe Tonight1973
4.Atlantis12.10.1973Polydor
5.Superstarshine Vol 11974
6.To The World A Future1975
7.The Best Of Earth & Fire1975
8.The Story Of Earth & Fire1976
9.Gate To Infinity1977
10.Reality Fills Fantasy1979
11.The Hits Of Earth & Fire1980
12.Greatest Hits1980
13.Andromeda Girl1981
14.Rock Sensation1982
15.In A State Of Flux1982
16.Ultimate Collection08.01.2008
17.The Golden Years Of Dutch Pop Music3/2015 Universal
18.Memories: Complete Album Collection03.02.2017Universal

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Seasons1/1970
2.Ruby is The One4/1970
3.Wild & Exciting8/1970
4.Invitation2/1971
5.Storm & Thunder9/1971
6.Memories4/1972
7.Maybe Tomorrow, Maybe Tonight / Theme From Atlantis5/1973 Polydor
8.Love Of Life6/1974
9.Only Time Will Tell4/1975
10.Thanks For The Love10/1975
11.What Difference Does It Make3/1976
12.78th Avenue12/1977
13.Weekend10/1979
14.Fire Of Love3/1980
15.Dream9/1981
16.Tell Me Why12/1981
17.Twenty Four Hours11/1982
18.Jack Is Back1/1983
19.French Word For Love10/1989