UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 17. října 2020          Celkem: 360 340 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 24.10.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba
E.S.T.

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.From Gagarin's Point Of View01.10.1999Act
2.Somewhere Else Before14.08.2001Columbia
3.Strange Place For Snow04.06.2002Sony
4.Seven Days of Falling24.08.2004215
5.Viaticum25.10.2005215
6.Tuesday Wonderland9/2006 Act Music & Vision
7.Leucocyte8/2008 Act Music & Vision
8.Live 1995
(live)
18.11.2008Video Arts
9.3013/2012 Act Music & Vision
10.Live In London
(live)
5/2018