UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 16. ledna 2021          Celkem: 362 599 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 17.01.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly
E-TYPE

Albová diskografie:

E-TYPE (photo)
 
#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Loud Pipes Save Lives
(live)
03.06.2008

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Set The World On Fire5/1994
2.This Is The Way10/1994 53
3.Do You Always (Have To Be Alone)?2/1995
4.Russian Lullaby10/1995
5.Megamix2/1996
6.Set The World On Fire (Remix)27.05.1996Polydor/PV
7.Free Like A Flying Demon8/1996
8.Back In The Loop2/1997
9.Calling Your Name19.05.1997Stockholm/Motor
10.I Just Wanna Be With You08.09.1997Mercury
11.You Will Always Be A Part Of Me10/1997
12.Angels Crying6/1998 Jive/Rough Trade
13.Here I Go Again1/1999
14.Princess Of Egypt2/1999
15.Jaguar2/2000
16.Campione 200012.06.2000Stockholm/Universal58
17.Es ist nie vorbei
& Blümchen
11/2000
18.Life11/2001
19.Africa3/2002
20.Banca Banca6/2002
21.Paradise3/2004
22.Olympia7/2004
23.The Predator1/2005
24.True Believer5/2007
25.Eurofighter10/2007
26.Hot Stuff11/2007
27.Line Of Fire
& The Poodles
3/2008