UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 16. ledna 2021          Celkem: 362 599 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 25.01.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly
E-ROTIC

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Power Of Sex24.06.1996Blow Up
2.Thank You For The Music20.10.1997Blow Up/Intercord
3.Greatest Tits25.05.1998Blow Up/Intercord
4.Missing You17.04.200069/BMG

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Max Don't Have Sex With Your Ex11/1994 45
2.Fred Come To Bed3/1995 Strip126
3.Sex On The Phone6/1995
4.Willy Use A Billy Boy10/1995
5.Help Me Dr. Dick2/1996
Help Me Dr Dick. Remixes25.03.1996Blow Up/Intercord
6.Fritz Love My Tits20.05.1996Blow Up/Intercord
Fritz Love My Titz (Remixes)12.08.1996Blow Up/Intercord
7.Gimme Good Sex16.09.1996Blow Up/Intercord
Gimme Good Sex Remixes04.11.1996Blow Up/Intercord
8.The Winner Takes It All11.08.1997Blow Up/Intercord
9.Thank You For The Music17.11.1997Blow Up/Intercord
10.Queen Of Light14.02.200069/BMG
11.Don't Make Me Wet03.07.200069/BMG
12.Max Don't Have Sex With Your Ex 20037/2003