UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 9. října 2021          Celkem: 364 545 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 19.10.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Singly
A Denis

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Mirage13.02.2009Dar
2.Raver27.04.2009Dar
3.Tsunami08.05.2009Dar
4.Cuba19.06.2009Dar
5.Cosmic Voyage / Sadalmelik / Orbis Novus07.08.2009Dar
6.Chemical Test / Physical Test23.10.2009Dar
7.Heaven / Religion20.11.2009Dar
8.Dark EP
(Heroin / Spectator)
10.12.2009Dar
9.Ocean / Ocean (Monaque remix) / Island18.02.2010Dar
10.Remixes Vol 1 (Chemical Test (Nikitin Dark Galaxy mix) / Chemical Test (Egor Boss remix))11.03.2010Dar
11.Brutalizm / Muai Thai15.04.2010Dar
12.Test Drive / Free Fall / One Way Ticket10.06.2010Dar
13.Ezoterica EP
(Ahnenerbe / Oracle)
23.06.2010Dar
14.Z / Along The Coast / After Z21.07.2010Dar
15.Das Auge / Beholder24.11.2010Dar
16.Remixes Vol 3 EP
(Rabana / Rabana (Mark Broom remix) / Beholder (Spooky remix) / Heroin (Scotty A remix))
21.12.2010Dar
17.Remixes Vol 4 EP
(Korriban (Nick Muir remix) / Ahnenerbe (Nikitin remix) / Ahnenerbe (Egor Boss remix))
23.03.2011Dar
18.Never20.04.2011Dar
19.Universe Part 1 EP
(Universe / Celestoal Rhythm)
18.05.2011Dar
20.Universe Part 2 EP
(Toliman / Celestial Rhythm (King Unique remix))
28.05.2011Dar
21.Diamond Edition Remixes EP
(Das Auge (Nick Muir remix) / Sith (Nick Muir edition))
14.09.2011Dar
22.Atlantic / Radar / Signals15.12.2011Dar
23.Escobar / Rubicon29.03.2012Dar
24.Strobe / Raptor / Reflection25.07.2012DAR
25.Black Sun (inc Jimmy Van M remix)24.10.2012DAR
Black Sun (Luis Junior remix, Guy Mantzur & Sahar remix, Dibby Dougherty & David Young's remix)24.10.2012DAR