UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 4. dubna 2020          Celkem: 356 776 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 09.04.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Působení Alba Různé Reference
DOWNES Geoff
(kb)

Osobní údaje:

Narozen(a): 25.08.1952
DOWNES Geoff (photo)
 

Působení:

1-9/74 Nathaniel Mouse
9/74-? She's French
? Isotope
1977-5/80 The Buggles
5/80-4/81 Yes
4/81-1986 Asia
1989-cca 1/13 Asia
cca 7/05 White
5/11-cca 7/17 Yes

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Light Programme9/1987 Geffen
2.The Work Tapes
& Glenn Hughes
15.06.1999Blue Print
3.The World Service
& The New Dance Orchestra
08.05.2000Blueprint/EFA
4.Shadows and Reflections10.06.2003United States Dist
5.Collection27.01.2004United States Dist
6.Heat of the Moment
& John Wetton
02.08.2005Melodic Symphony
7.Icon
& John Wetton
02.08.2005Melodic Symphony
8.Bridge28.03.2006Blueprint
9.Icon: Acoustic TV Broadcast
& John Wetton
01.08.2006Locomotive Music
10.Never in a Million Years: Icon Live
& John Wetton
23.10.2006Frontiers
11.Icon, Vol. 2: Rubicon II
& John Wetton
14.11.2006Frontiers
12.Rubicon
& John Wetton
05.12.2006Renaissance
13.Evolution24.06.2008Universal
14.Vox Humana24.06.2008Universal
15.Wetton and Downes
& John Wetton
21.12.2010Boundee
16.Ride the Tiger
& Greg Lake
27.11.2015Manticore

Různé:

prod. LP:

GTR: GTR (7/86, Arista)

j.h. na LP:
Max Bacon: The Higher You Climb (1996, Point)
John Wetton: Raised In Captivity (1.7.11, Frontiers)

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20011911.10.200135Forum kritikumrecenze LP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
199910 102Recenze - Novinkyrecenze LP
20118 52Classic Rockinterview