UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba Singly Ocenění Různé Reference
THE CALLING
USA

Sestava (2021):

Alex Band - voc
Travis Loafman - g
Joey Clement - bg
Daniel Thompson - ds

CALLING (photo)
 

Bývalí členové:

Ron Fair (g, cca 2001); Aaron Kamin (g, cca 2001-cca 3/04); Sean Woolstenhulme (g, cca 4/02)
Billy Mohler (bg, cca 4/02-1/03)
Paul Mirkovich (kb, cca 2001)
Nate Wood (ds, cca 4/02-1/03)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Camino Palmero10.07.2001RCA12 71
2.Two08.06.2004RCA9 54
3.The Very Best Of The Calling10/2011 Sony Music

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Wherever You Will Go6/2002 RCA3 5
2.Adrienne9/2002 RCA18
3.Our Lives3/2004 RCA13
4.Things Will Go My Way8/2004 RCA34
5.Anything10/2004

Ocenění:

2002 MTV Europe Awards - Best New Band

Různé:

rozchod 2005
reunion 8/2013

Účast na kompilacích:

"Wherever You Will Go" na "Totally Hits 2002" (4.6.02, Warner Bros)
"Adrienne" na "Totally Hits 2002: More Platinum Hits" (29.10.02, Warner Music)
"For You" na OST "Daredevil" (4.2.03, Wind-Up)
"Wherever You Will Go" na "Got Hits! Perfect Pop Album" (8.4.03, Virgin)
"Wherever You Will Go" na OST "Love Actually" (11.11.03, J)

Reference:

&musiQ
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
20027 78Novinkyrecenze LP
Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
2002704.04.200234Forum kritikumrecenze LP
2002902.05.200215Liverecenze koncertu
2002902.05.200224interview
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200312 16Pelmel
20047 70Recenzerecenze LP