UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. listopadu 2022          Celkem: 365 957 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 04.12.2022

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2022)
UK Albums
(1956-2022)
Billboard Singles
(1940-2022)
Billboard Albums
(1970-2022)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame



Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2022)
Sestava Ex-členové Alba
CAPTAIN BEYOND
GB
*  ?+  1977

Sestava

Rod Evans - voc
Larry Reinhardt - g
Lee Dorman - bg
Paul Hornsby - kb
Marty Rodriguez - ds
Reese Wynans - perc
Guille Garcia - perc

Bývalí členové:

Bobby Caldwell (ds,kb, cca 1972)

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Captain Beyond1972 Capricorn
2.Sufficiently Breathless1973 Capricorn
3.Dawn Explosion1977 Warner Bros
4.Live in Texas: October 6, 197321.05.2013Cleopatra
5.Live Anthology10.09.2013Cleopatra
6.04.30.7221.10.2016Cleopatra