UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.03.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Alba Singly
B.G. THE PRINCE OF RAP

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.The Power Of Rhythm1991
2.Take Control Of The Party1992

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.This Beat Is Hot25.07.1991Sony 72
2.Take Control Of The Party11/1991 Epic/Columbia71
3.The Power Of The Rhythm5/1992
4.Can We Get Enough6/1993
5.The Colour Of My Dreams4/1994
6.Rock A Bit8/1994
7.Can't Love You2/1995
8.Stomp18.03.1996Jam/Sony
Stomp (Remix)06.05.1996Jam/Sony
9.Jump To This (Allnight!)08.07.1996Jam/Columbia
10.Take Me Through The Night27.01.1997Jam/Dance Pool/Columbia
11.Bad Boy
& Big T
22.11.2004Low Spirit