UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 22. února 2020          Celkem: 356 498 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 24.02.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Sestava Alba Singly
BELLERUCHE
London, GB

Sestava (2011):

Kathrin deBoer - voc
Ricky Fabulous - g
DJ Modest

BELLERUCHE (photo)
 

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Turntable Soul Music18.09.2007Tru Thoughts
2.The Express13.10.2008Tru Thoughts
3.270 Stories12.10.2010Tru Thoughts
4.Rollerchain07.05.2012Tru Thoughts
5.Best Of Belleruche
(2CD)
24.10.2013Tru Thoughts

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.The Itch / Thirteen-Six-Thirtyfive (recorded live)12.12.2005Hippoflex
2.20th Century Boy23.01.2006IF
3.Drum At Dusk / Down The Road
& Bruise N Cuts
24.03.2008Rebtuz
4.Northern Girls / It'll Come31.03.2008Tru Thoughts
5.Tru Thoughts Presents Black Gold EP
(Jisten To Me (Hint remix) / Last Night (Bassnectar remix) / Put Your Hands Up For Brighton / Reflection (Trus Me remix))
& Hot 8 Brass Band & Me & You & TM Juke & The Jack Baker Trio
08.09.2008Tru Thoughts
6.The Express EP
(Late Train / You're Listening To The Worlds / Idea Three / The Duck)
13.10.2008Tru Thoughts
7.The Liberty EP
(56% Proof / Gold Rush / The Itch (acoustic version)
/ Anything You Want (Not That) (Hint remix) / Anything
You Want (Not That) (Aldo Vanucci presents The Cinnamon
Kings remix) / You're Listening To The Worlds (Asthmatic
Astronaut mix) / The Duck (acoustic version) / Anything You
Want (Not That) (Scott Whyre remix) / Scratch My Soul (Thief remix))
26.02.2010Tru Thoughts
8.Clockwatching / Mirror In The Bathroom19.08.2010Tru Thoughts