UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 13. února 2021          Celkem: 362 707 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 26.02.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
B-LEGIT

Působení:

cca 1995 The Click

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Tryin' to Get a Buck28.02.1995Black Armor
2.The Hemp Museum26.11.1996Black Armor 55
3.Hempin' Ain't Easy22.08.2000Koch 64
4.Hard 2 B-Legit27.08.2002Black Armor 111
5.Word Pimpin'24.02.2004Outbac
6.Block Movement27.09.2005SMC
7.Gorilla Grindin Mixtape17.10.2006
8.Hood Hustlin17.10.2006
9.Coast 2 Coast11.09.2007Oarfin
10.Throwblock Muzic20.11.2007SMC
11.What We Been Doin14.04.2015Empire
12.Connected & Respected
& E-40
16.03.2018 103

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Ghetto Smile
feat. Daryl Hall
24.03.1997Jive