UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 18.04.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Působení Alba Singly Různé Reference
BARKER Travis
(ds,kb)

Osobní údaje:

Narozen(a): 14.11.1975 (Fontana, California, USA, jako Travis London Barker)
BARKER Travis (photo)
 

Působení:

? Syuicide Machines
?-1999 The Aquabats
1999-2/05 Blink-182
cca 2/01-cca 6/02 Box Car Racer
cca 4/02-cca 5/13 The Transplants
2006-cca 5/07 +44
2/09-cca 3/17 Blink-182
cca 7/17 Goldfinger

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Give The Drummer Some15.03.2011Interscope 9
2.Drumsticks & Tattoos05.02.2013GI

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Can A Drummer Get Some2/2011 Interscope
2.Psycho White EP
& YelaWolf
12.11.2012LaSalle 50
3.100
& Ty Dolla $ign & Tyga & Kid Ink & Iamsu!
8/2015
4.P:ain = Bestfriend
& XXXTentacion
3/2018 Bad Vibes Forever
5.One Minute
& Kanye West & XXXTentacion
12/2018 Bad Vibes Forever 62
6.11 Minutes
& Youngblud & Halsey
2/2019 Polydor59
7.Estella
& Kennyhoopla
11/2020 Arista

Různé:

j.h. na LP:

Black Eyed Peas: Elephunk (24.6.03, Interscope)
Paul Wall: Get Money - Stay True (3.4.07, SwishaHouse)
Run The Jewels: RTJ2 (28.10.14)

prod. LP:
Machine Gun Kelly: Tickets To My Downfall (25.9.20, Bad Boy)

Reference:

Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
200811 6Rock & Top - News