UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 27. února 2021          Celkem: 362 766 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 03.03.2021

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2021)
UK Albums
(1956-2021)
Billboard Singles
(1940-2021)
Billboard Albums
(1970-2021)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2021)
Sestava Alba Singly Reference
BANG BANG MACHINE
Evesham, GB
*  1988

Sestava

Elizabeth - voc
Steve Eagles - g
Stan Lee - bg
Lamp - ds

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Eternal Happiness
produkce: Ray Shulman/Craig Leon
20.06.1994Ultimate
2.Amphibian11.03.1996Ultimate

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.The Geek EP2/1992 Jimmie Kidd
2.Evil Circus EP
(Lovely Lily / Red Sun / Jane Says / 16 Years)
12.10.1992Parallel
3.Technologica EP
(Technologica / Indigo Beard / Monkey)
01.03.1993Parallel
4.Geek Love14.06.1993Jimmi Kidd
5.Give You Anything / Life's A Gas
12",CD + Say It Again Joe
23.05.1994Ultimate
6.Breathless24.04.1995Ultimate
7.Love It Bleeds14.08.1995Ultimate
8.Show Me Your Pain / I Smile
CD + Pink Spiritual Love / Godstar
05.02.1996Ultimate

Reference:

Bang!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19952114.11.199511Bang!alerierecenze LP
Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19921511.04.199222Liverecenze koncertu
19921618.04.19928Advance
19924431.10.199232Singlesrecenze SP
19924905.12.199214Liverecenze koncertu
1993820.02.19934News
1993927.02.199329Singlesrecenze SP
19931510.04.199340Control Zone
19932412.06.199327Singlesrecenze SP
19942816.07.199437Albumsrecenze LP
19951913.05.199534Singlesrecenze SP
19952020.05.199520Liverecenze koncertu
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1995825.04.199525Recenzerecenze LP
19952321.11.199527Recenzerecenze LP
19961 90Recenzerecenze SP