UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 4. dubna 2020          Celkem: 356 776 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 10.04.2020

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2020)
UK Albums
(1956-2020)
Billboard Singles
(1940-2020)
Billboard Albums
(1970-2020)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Singly Reference
THE ASSOCIATION
*  1966

Albová diskografie:

ASSOCIATION (photo)
 
#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.And Then ... Along Comes Association1967 Warner Bros
2.Renaissance1967 Warner Bros
3.Insight Out1967
4.Birthday1968 Warner Bros
5.Goodbye Columbus1969
6.The Association1969
7.Greatest Hits1969
8.Stop The Motor1971
9.Live
(live)
1971
10.Waterbeds In Trinidad1972 CBS
11.Just the Right Sound: The Association Anthology19.02.2002Rhino
12.Essentials01.10.2002Warner Strategic
13.Windy27.12.2005Collectables
14.And Then...Along Comes the Association16.05.2006Collectors' Choice Music
15.Flashback With the Association07.02.2012Rhino Flashback
16.The Complete Warner Bros. & Valiant Singles Collection05.06.2012Now Sounds
17.Greatest Hits19.11.2013Friday Music

Singlová diskografie:

#Název SP/EPDatum vydáníFirmaUKUSA
1.Along Comes Mary5/1966 Valiant 7
2.Cherish8/1966 Valiant 1
3.Pandora's Golden Heebie Jeebies11/1966 Valiant 35
4.No Fair At All1/1967 Valiant 51
5.Looking Glass1/1967 Valiant 113
6.Windy5/1967 Warner Brothers 1
7.Never My Love8/1967 Warner Brothers 2
8.Requiem For The Masses8/1967 Warner Brothers 100
9.Everything That Touches You1/1968 Warner Brothers 10
10.Time For Livin'5/1968 Warner Brothers23 39
11.Six Man Band8/1968 Seven Arts/Warner Brothers 47
12.Goodbye Columbus2/1969 Seven Arts/Warner Brothers 80
13.Under Branches4/1969 Seven Arts/Warner Brothers 117
14.Yes, I Will7/1969 Seven Arts/Warner Brothers 120
15.Just About The Same2/1970 Warner Brothers 106
16.Names, Tags, Numbers & Labels2/1973 Mums 91
17.Windy / Along Comes Mary / Cherish14.09.1973Warner Bros
18.Everything That Touches You / Windy13.02.1976Warner Bros
19.Dreamer1/1981 Elektra 66
20.Let You Get Away
& Dina Vass
06.03.2006Phonetic

Reference:

Melody Maker
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19761006.03.19763Singlesrecenze SP
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
1994231.01.19947Galerie
200612 82Vrakovištěrecenze LP