UMDMUSIC ULTIMATE MUSIC DATABASE 
(Téměř) Úplná databáze populární hudby Česky

Poslední aktualizace: 14. května 2019          Celkem: 353 521 kapel a hudebníků

English
Výběr dle písmen A-Z:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  1  ? 
Vyhledat:
Vlastní vyhledávání

Kalendárium 24.05.2019

Právě vychází na CD...
Nové taneční nahrávky...
Žebříčky (UK)...
Žebříčky (USA)...

Historické žebříčky
UK Singles
(1952-2019)
UK Albums
(1956-2019)
Billboard Singles
(1940-2019)
Billboard Albums
(1970-2019)
Radio Luxembourg Singles
(1980-1991)

Grammy Awards
Grammy Hall of Fame


Inzerce
Prodám časopisy Melody Maker cca 1970-1984 a 1992-1998, t.j. asi 1000 výtisků. Kontakt níže.

Kniha hostů Vysvětlivky Zdroje Poděkování

Přes veškerou snahu o zachování hodnověrnosti nemůže autor ručit za absolutní správnost všech údajů. Jakékoliv připomínky, rozšiřující informace a návrhy ohledně obsahu i designu jsou vítány, stejně jako nabídky spolupráce, sponsoringu, reklamy apod.

Web byl uveden do provozu 1. června 2000.

© Miroslav Jurčeka (1989-2018)
Alba Různé Reference
ABORTION
Slovakia

Albová diskografie:

#TitulDatum vydáníFirmaTypUKUSA
1.Charity1997
2.Murdered Culture11/1999 Rock Extremum
3.The Truth Hurts8/2000 Copremesis
4.Have A Nice Day2002 Obscene Productions
5.Gonna Be Worse9/2004 Obscene Productions

Různé:

demo Sense Of Humor - 1996

We Never Forget!!! - 4/2000

Reference:

Big Beng!
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19962628.11.199628Demonstracerecenze demo
19994416.12.199927Forum kritikumrecenze LP
20001018.05.200048Demonstracerecenze demo
20001714.09.200037Forum kritikumrecenze LP
Metal Age
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19932 5interview
19932 6
19932 8
Rock & Pop
RokČísloDatumStranaRubrikaTyp odkazu
19971 119Korálky
200410 77Recenzerecenze LP